Roofing dakbedekking

rol derbigum roofing

Bitumineuze roofing dakbedekkingen voor platte daken.

De in de volksmond bekende “roofing” is een gamma van bitumineuze dakbedekkingen die door een dakwerker gebruikt wordt voor het waterdicht maken van platte daken of daken met lage helling.

Deze bitumineuze dakbedekking kunnen als éénlaagse of meerlaagse dakafdichting aangebracht worden en op elk type ondergrond (houten, betonnen of stalen dakconstructie)

Een éénlaagse toepassing is meestal van toepassing als het gaat om een herstelling of een vernieuwing van de eindlaag, als periodiek onderhoud en om de levensduur van het bestaande roofing plat dak te verlengen.

roofing brandenBij de meerlagige dakafdichting word een plat dak opgebouwd uit een bitumineuze onderlaag, tussenlaag en eindlaag.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van zelfklevende onderlagen omwille van brandveiligheid. Onderling wordt de toplaag meestal volledig gevlamlast op de onderlaag. Voor elk dak dient een specifieke werkwijze gevolgd te worden, afhankelijk van de ondergrond, het gebruik en of het om nieuwbouw of renovatie gaat.

Je plat dak isoleren in combinatie met roofing is perfect mogelijk.

Roofing dakbedekkingen zijn beschikbaar in verschillende variante en afwerkingen, zo heb je de wortelwerende lagen voor toepassing bij groendaken, roofing met luchtzuiverende, reflecterende en brandwerende eigenschappen.

Voordelen van bitumineuze dakbedekking voor platte daken:
Lange levensduur tot 35 jaar.
Hoge weerstand tegen UV-stralen.
Bestand tegen zeer lage temperaturen.
Toepasbaar op vrijwel alle platdakconstructies.
Eenvoudig herstellingen uit te voeren.
Verschillende varianten beschikbaar, roofing voor dakterrassen, groendaken, reflecterend, brandwerend, …
100% recycleerbaar.

roofing plat dak

Als gespecialiseerd dakwerker platte daken werken we dan ook met de beste kwaliteitsmerken (Derbigum, Atab, Soprema) en geven we je graag advies voor de juiste keuze dakbedekking voor jouw plat dak.

Bent u op zoek naar een dakwerker uit Antwerpen of omgeving voor het vernieuwen of plaatsen van een nieuw roofing dak?

Vraag je gratis en vrijblijvende offerte aan voor het plaatsen, herstellen of vernieuwen van een plat dakbedekking met roofing.

[nggallery id=15]

[nggallery id=31]